Take me back to Cambridge

Kære elskede internet

Nøj hvor har jeg savnet dansk, velfungerende og hurtigt Wi-Fi. De sidste 4 uger har jeg haft ekstremt ustabilt og svagt internet – hvis jeg overhovedet har haft internet! Derfor har bloggen været på totalt stand-by, og det er jeg virkelig virkelig ked af. Jeg har savnet at blogge, og holde jer alle opdateret om, hvad der sker i mit liv. Der ligger i øjeblikket 14 blogindlæg som kladder, der skriger på at blive udgivet. Det bliver de nu, for nu er internettet tilbage – og dermed er jeg tilbage 🙂

Har I alle haft en god sommerferie indtil videre?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Take me back to Cambridge