D.I.Y træbord

Elektronik og jeg er ikke en god cocktail

Suuuuuuuk. De sidste to timer har min computer været brudt ned, og jeg har kæmpet en kamp for at få den tilbage – eller mest af alt, for at få mine fysiknoter tilbage!! Jeg har nemlig tilbragt de sidste to dage foran computeren og terpet det ene fysikemne efter det andet. Jeg har terpet så meget, at i går aftes da jeg lagde mig til at sove, var der ikke andet end reaktionsskemaer og isotopkort på nethinden!

Da jeg for et par timer siden skulle til at se en film på Netflix med min søde lillesøster, sagde min computer stop. Skærmen blev helt sort, og jeg må indrømme at mit hjerte virkelig begyndte at hamre. Det er simpelthen SÅ uhyggeligt, hvordan en computer kan fylde så meget i ens liv… Alle de noter, stile og ikke mindst billeder der kan forsvinde på et mikrosekund. Virkelig uhyggeligt. Men én ting har jeg da lært i dag (udover en masse tal og smarte fysikord) at det kan virkelig betale sig at lave back-up.

Så nu vil jeg gå i seng, og sove dejligt med tanken om at jeg alligevel ikke behøves stå op kl. 7.00 i morgen for at genskabe alle mine fysiknoter til på mandag, hvor jeg har min eksamen 🙂

Sov rigtig godt alle sammen <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

D.I.Y træbord