Udsalg på IvyRevel

Bikini Body Guide af Kayla Itsines: HERE WE GO!

Som I måske ved er jeg en kæmpe fan af den australske fitness-gudinde Kayla Itsines. Jeg har altid drømt om selv at udføre hendes dødsens hårde ‘bikini body guide’, men tiden har bare ikke lige været der – indtil nu. Jeg har netop modtaget mit ebook eksemplar og jeg lyver ikke når jeg siger at det kribler i hele min krop for at komme i gang. Og ja vi taler om træning, piger! Det er altså yderst sjældent at jeg er SÅ motiveret som jeg er i dette øjeblik. Jeg har planer om at lave et ugentlig indlæg på bloggen hvor jeg opdaterer jer derude om hvordan det går med min træning. Jeg er helt overbevidst om at dette bliver de 12 hårdeste uger i mit liv, fordi den træning ser død-hård ud! Men jeg er sikker på at det er det hele værd, når man er færdig. Kayla har indrettet hendes program sådan at man kan vælge at tage 4 ugers PRE-træning inden det officelle program går i gang. Denne PRE-træning har jeg bestemt mig for at tage med i pakken, så jeg får max ud af det hele.

Jeg glæder mig super mig til at komme i gang og ikke mindst fortælle alle jer derude, hvordan det føles at være et officelt medlem af #thekaylamovement.

Nedenstående billeder er fra Kaylas hjemmeside og instagram hvor man ser nogle af de transformations som hendes klienter har været igennem. Det er helt sindssygt hvad kvinder har opnået med Kaylas program! Virkelig respekt. Glæder mig mere og mere til at komme i gang med træningen 🙂

Skærmbillede 2015-02-22 kl. 20.17.28

4

 • Har set hende flere steder på inta, men det er jo på insta. Så glæder mig til at høre mere om hvordan forløbet har været for dig og om det virkelig virker. 😀

  http://www.amaliefernande.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria B. Andreassen

   Haha, det har du helt bestemt ret i! Jeg havde det på samme måde, insta er insta, men jeg måtte simpelthen prøve hendes program! Glæder mig til at fortælle jer om det hele 🙂

   Rigtig fin blog du har!
   Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maryam

  Jeg har selv købt BBG, dog har jeg den ikke i bog version? har du selv lavet den eller hvordan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria B. Andreassen

   Jeg har selv printet alle 200 sider ud (puha, det tog altså lang tid ahah) for så at sætte det i et ringbind. Synes at det er virkelig fedt at have den i bogform, således at man ikke er afhængig af en iPad eller lignende 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalg på IvyRevel