Christopher, Frostgun og alt for lange busture

Udsalg på IvyRevel

Hej piger og glædelig weekend,

I dag da jeg sad og læste Kenzas blog (som by the way er en af mine ultimative favoritter) smuttede jeg en tur forbi hendes helt fantastiske brand – IvyRevel. Jeg faldt derfor over en masse lækre ting, som jeg ikke ville have noget imod hang i mit skab. Ikke mindst har de åbnet dørene for deres nye flotte forårskollektion, men de har også udsalg i øjeblikket – det er altså en double win at besøge shoppen lige for tiden! Skynd jer at tag et smut forbi og se om der er noget I simpelthen ikke kan leve uden 😉

// English

Heey girls,

Today when I was reading Kenza’s blog (which by the way is one of my all time favorite blogs) I took a look at Kenzas really amazing brand’s webshop – IvyRevel. I found a lot of pretty things, that I definitely wouldn’t mind hanging in my closet. Not only has IvyRevel opened up for their spring collection, they have also a big sale going on! It’s definitely a double win to visit the amazing webstore at the time, so hurry up and check it out 😉

Here’s some of my favorites.

Winter sale IvyRevel

 


IvyRevel
ivyrevel.com

IvyRevel
470 DKK – ivyrevel.com

IvyRevel
ivyrevel.com

IvyRevel
ivyrevel.com

IvyRevel
ivyrevel.com

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christopher, Frostgun og alt for lange busture