Pics of the day 

Kayla Itsines week 5

Heeej piger,

Hermed en opdatering fra Kayla-land. Denne gang har min søde søster skudt nogle billeder fra en af de mange trænings-sessions, og selvom det var lidt halvunderligt at have trænings- og photosession på samme tid, så blev billederne rimelig okay synes jeg 🙂 Som altid er Kayla Itsines træningsprogram sindssygt hårdt, og jeg er døden nær hver eneste gang. Men det er også sjovt at følge udviklingen. Den største udvikling er nok på mine arme og mave. Jeg kan virkelig mærke at mine arme er blevet stærkere, og man kan faktisk også ane musklerne 😉 – og HEY nu kan jeg også tage rigtige armbøjninger! Det går alt sammen fremad og jeg er stadig super glad for at være i gang – og jeg kan slet ikke fatte at jeg allerede har været i gang i 5 uger!

Nu er det påskeferie, og jeg har endelig lidt mere tid til træning. Jeg skal i sommerhus på onsdag, og jeg regner bestemt med at få løbet nogle ture ude ved vandet – det er lidt mere motiverende at løbe i flot natur, end det er at løbe langs de store veje i København…

Håber at I alle ellers nyder påsken <3

// Maria

DSC_0638 DSC_0682 DSC_0684 DSC_0693 DSC_0697 DSC_0721

– Træningsbluse fra Kari Traa.

DSC_0763 DSC_0782

4

 • Christina Holm Svarer

  Skønne tærnings billeder! 🙂
  Tag gerne et smut forbi min blog, blogger også min træning og meget andet http://holmsvarer.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria B. Andreassen

   Mange tak!
   Jeg smutter hellere end gerne forbi 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  Hej Maria. Hvor kan man købe bogen henne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria B. Andreassen

   Hej Luna!
   Det er en e-bog og kan derfor kun købes digitalt. Jeg har så valgt at printe alle 200 sidder ud, således at man får den rigtige bog-følelse 😉

   Der er et link til Kaylas guides HER.

   Det er virkelig en nyttig guide, og jeg har absolut kun positive ting at sige om den! Held og lykke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pics of the day