Den lille sorte buksedragt

‘Bikini Body Guide’ week 2

Heeej og glædelig weekend til jer alle <3

Søndag er for mit vedkomne ‘rest day’ i mit ‘Kayla Itsines Bikini Body Guide’– forløb og føj hvor har jeg altså også brug for det! Jeg har netop færdiggjort uge 2 og jeg kan virkelig allerede mærke en forskel på min krop. Selvfølgelig er jeg ikke på nogen måde nær det, som er slutmålet, men jeg synes virkelig at jeg føler mig stærkere for hver træning. Jeg sværger at jeg ikke kune tage én ordentlig armbøjning inden jeg startede, og derfor har armene klart været dem jeg har været mest ømme i. Min første arm workout fandt sted sidste torsdag, og hold nu op hvor var det hårdt. Jeg begyndte faktisk næsten at græde, fordi det var så hårdt plus det faktum at jeg ikke kunne finde ud af at tage armbøjninger – og hvis der er noget jeg hader, så er det hvis der er noget jeg ikke kan finde ud af! Men jeg gennemførte træningen og var øm fire dage efter, men det stoppede mig heldigvis ikke fra at fortsætte programmet. Det er skønt at tanker og indre diskutioner om hvorvidt man skal tage sig sammen og få trænet på den pågældende dag, eller om man skal vente til dagen efter, slet ikke finder sted i mit hoved længere. Det er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt jeg skal træne eller ej, det er bare et must når man følger en guide – og at starte den guide, tror jeg faktisk er den bedste beslutning jeg længe har taget!

Programmet er fordelt sådan at jeg har 3 workouts a 28 min. på en uge, samt 3 dage i ugen hvor jeg er til dans i 2-3 timer. Jeg kan godt mærke på min krop, at jeg bevæger mig meget fordi jeg sover som en sten (en virkelig stor og tung en af slagsen!!) om natten – snildt 9-10 timer. Derudover har min ben det også lidt meget hårdt… Fordi jeg træner meget ben, da benene jo også er meget i brug når jeg danser (sjovt nok 😉 ) så når syren i mine benmuskler aldrig rigtig at komme ud af musklerne, hvilket resulterer i at mine ben meget hurtigt syrer når jeg træner. Det er selvfølgelig ikke det fedeste i verden når ens ben syrer, men hey det er snart sommer og jeg kan godt lide at mærke at man er træt efter træning!

Alt i alt så går min ‘Kayla Itsines Bikini Body Guide’-rejse super godt, og jeg er virkelig glad for at være i gang! Jeg har aldrig før følt lyst til at træne på denne måde før, og det er virkelig en helt fantastisk følelse. Plus at jeg ligefrem glæder mig til alle de workouts der ligger forude – det kan bestemt kun blive federe 🙂

I'm just so excited #DEAD

{ Man kan vist rolig sige at jeg er en blanding af disse to fine gifs 😉 }

5

 • Caroline

  Sejt at du er gået i gang med sådan en guide! Jeg har selv kigget på flere forskellige træningsguides men det kunne være jeg lige skulle tjekke Kayla Itsines ud, når nu du siger at hun er så god 🙂 hihi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria B. Andreassen

   Ja hun er SÅ sej og hendes træning er virkelig god!
   Jeg synes bestemt du skal tjekke hende ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pauline

  Jeg har også selv overvejet at starte på den! Den virker utrolig god 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joseee

  træner du indenfor eller udenfor?

  kh Josefine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria B. Andreassen

   Jeg laver ben-programmet udenfor da det kræver meget plads plus at det er dejligt med frisk luft 🙂
   Men arm og mave programmerne laver jeg indedøre!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den lille sorte buksedragt