Don't worry about a thing

Blog-TV, te og hindbærsnitter

Her forleden tilbragte jeg den hyggeligste dag sammen med min søde barndomsveninde Josephine. En af de bedste ting ved Josephine og jeg’s venskab er at vi virkelig deler kærligheden for blogs. Vi får hurtigt en dag til at gå med at tale om vores yndlingsbloggere, deres flotte stil, osv., osv.. Tiden flyver afsted og jeg kender ikke nogen bedre end Jose at tale med, når det kommer til blogning og alle de ting der fører med.

DSC_0993

Både Jose og jeg læser Chloé Schutermans blog og er rimelig obsessed med hende og hendes helt ufattelig flotte stil. Chloé og hendes bloggerveninde Nicole Falciani  har sammen lavet et TV program som bliver lagt ud online på SVT Play, som svarer til det danske DR1. Programmet handler om deres liv som nogle af Sveriges største bloggere, hvor de både har deres eget podcast og nu også et TV-program. Det er virkelig et hyggeligt program at følge med i, hvis man er blog-elsker som Josephine og jeg. I kan se programmet lige HER.

DSC_0994

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Don't worry about a thing