GALLA 2k15

BLOG 1 ÅR

Jeg vil starte denne fødselsdagshilsen på ægte kliché-manér:

Hold nu op, hvor tiden går hurtigt. Jeg husker det som var det i går; du var ny, lille og uskyldig, og jeg kan ikke forstå hvor hurtigt tiden er gået. Det er en fornøjelse at følge din vækst og dit liv, som kun bliver større og bedre for hver dag der går.

Kæmpe stort tillykke til bloggen, som fylder 1 år i dag <3

Jeg kan ærligt ikke forstå at bloggen er fyldt 1 år – men som man siger; tiden går hurtigt, når man har det sjovt. Hvis der er noget jeg nyder og har det sjovt med, så er det i hvert fald blogging. Jeg har virkelig nydt dette år med bloggen, som har fyldt min hverdag med masser af photosessions, blog-læsning, billed-redigering og idé-kataloger. Det har været utrolig sjovt og spændende, og ikke mindst er min kreativitet blevet udfordret til det yderste. Jeg må indrømme, at det ikke altid har været lutter lagkage (som i fødselsdags-lagkage 😉 hihi ), at drive bloggen samtidig med at jeg har danset på elite niveau samt gået i 1.g på gymnasiet. Nogle gange må man indse, at man har for mange bolde i lufte, og dermed beslutte sig for hvad man prioriterer højest. For mit vedkomne har det betydet, at jeg til tider har måtte lægge bloggen til side – hvilket jeg absolut hader, fordi jeg netop er en person, som altid gerne vil levere mit bedste. Men sådan ligger landet, og selvom det kan være stressende altid at have tusind ting i gang, så vil jeg for intet i verden nedprioritere min blog. Bloggen er på mange måder mit eget lille frirum, og jeg må indrømme, at jeg er lidt følelsesladet over at bloggen allerede fylder 1 år i dag – det er næsten som om, at bloggen er mit lille barn, hvor skørt det end lyder.

Jeg er virkelig stolt over, at være nået hertil med bloggen, og jeg elsker at se hvordan mine statistikker kun stiger og stiger – så virkelig virkelig virkelig mange tak til jer ude bag skærmene som læser med <3

Så nu vil jeg spise noget lækkert mad, se en god romantisk pigefilm og fejre hvad jeg har opnået med bloggen i løbet af det seneste år 🙂 Rigtig god weekend til alle jer søde læsere derude!!

11169102_10206590905437791_1160305100_n

{ Happy birthday to my blog <3 It has been an absolutely amazing year! }

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GALLA 2k15