31/3

GALLA 2k15

I fredags var jeg til mit første gymnasie-galla på Gammel Hellerup Gymnasium, og hold nu op en god aften! Virkelig en af de bedste aftener længe. Vi startede ud med at spise lækker middag hos en fra min klasse, hvorefter vi tog til galla på skolen. Der var både arrangeret rød løber til 3.g’erne, lanciers-dans og kåring af årets par. Efter galla tog alle gymnasiets elever videre til Odd Fellow Palæet på Bredgade, hvor der var kæmpe kæmpe kæmpe afterparty. Det var en super sjov og mindeværdig aften, og der er altså bare et eller andet magisk over galla; flotte kjoler, fin make-up og alle drengene i suits gør at aftenen bliver liiiidt mere magisk og højtideligt end ellers – jeg er kæmpe fan <3

Håber at I alle får en rigtig dejlig gallaaften, hvis ikke I allerede har haft det! Jeg kan med hånden på hjertet sige, at jeg allerede glæder mig til næste år og dermed næste galla 🙂

REDI DSC_0976 REDI DSC_1020 REDI DSC_1023 REDI DSC_1067

{ Kjole fra Guess / Stilletter fra ALDO / Taske fra Stella McCartney / Ur fra Guess }

11157944_10206549354079033_679529122_n

{ Fire søde piger og jeg mødtes inden middagen til et glas champagne og et grundigt photoshoot 😉 Kan vist godt tillade mig at sige, at det her er #squadgoals (i hvert fald mine goals <3 }

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

31/3