Blue leather & green leaves

Career Girl

Om jeg er blevet ramt af en motivations-pil, fået et wake-up call eller blot lever i min egen lille ferieboble, ved jeg virkelig ikke. Men en ting er sikkert, og det er, at jeg boomer af bloglyst for tiden. Ikke nok med at jeg ser inspiration, hvor end jeg kigger hen, så mærker jeg også, hvordan Bloglovin’, BloggersDelight og min fine blog-notesbog skriger efter mig. Skriger efter at blive læst og skrevet. Og det glæder mig helt ufattelig meget, at denne lyst spirer lige midt i sommerferien, hvor jeg har allermest tid. Ikke nok med at det selvfølgelig er super rart, at have alt den tid jeg har brug for til at blogge, men at bloglysten opstår i de mest afslappede situationer får mig til at indse, hvor meget blogging egentlig betyder for mig. Og hvor meget jeg holder af at dele mit liv på min blog. Og hvor meget jeg ønsker og brænder for at min blog bliver ved med at gro sig større og større (hvilket netop sker for tiden 🙂 Bemærk at jeg sidder med hænderne oppe over hovedet af bare glæde)

DSC_1036

Imens jeg netop sad og surfede rundt på nogle af de forskellige blogs jeg følger på min Bloglovin’ (feel free to follow guyssss) faldt jeg over en ret så ekstraordinær blog. Bloggen hedder Career Girl Daily og formålet med bloggen er at kreere et univers, hvor der er fokus på ambitiøse kvinder og deres karrierer og mål i livet. Ikke nok med at bloggen er helt igennem genial og inspirerende, så er de to master brains bag bloggen to super stilfulde kvinder fra London. Jeg kan ikke andet end at anbefalde alle ambitiøse kvinder, madammer, damer og piger til at tage et kig på den famøse blog (og anbefaler ekstra meget at man læser dette og dette blogindlæg hvis man mangler lidt ‘guidance’). Den blog er intet mindre end brilliant læsning på en tirsdag aften 🙂

With a team of ambitious girls, CGD writes daily articles that cover the lifestyle of female entrepreneurs, career women and young girls at the beginning of their careers

About Career Girl Daily

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blue leather & green leaves