#TheKaylaMovement

Lille dumme samvittighed

Ærligt, så er jeg en rigtig perfektionistisk person. Det er umiddelbart en god ting, og det er rigtig gavnligt på mange områder. Men nogle gange når man har for mange bolde i luften, og den lille irriterende perfektionist sidder og slår mig i baghovedet og fortæller mig, at jeg skulle have nået meget mere på den halve tid, så er den knap så gavnlig. Her på det seneste har jeg haft en del ting kørende; skolen er begyndt at tage til, før december måned synes jeg, at gymnasiet var piece of cake, men her til jul er det som om, at det rigtigt er startet. Det er på mange måder super fedt, fordi jeg elsker at blive udfordret, men det er også hårdt, da jeg virkelig går op i min skole, og kun afleverer et bedste jeg har. Derudover så er der mit dans. Jeg danser cirka 4 gange i ugen, går til konkurrencer cirka en gang om måneden + at jeg underviser 1 dag i ugen. Jeg elsker min dans, da det er et frirum, men jeg går også rigtig meget op i at alt skal være i orden. Jeg skal helst kunne det hele lige med det samme – wake up Maria – hvilket er umuligt. Samtidig så vil jeg gerne være den gode veninde, der har tid til alt det sociale som caféture, shoppeture, fester og alt det andet. Og oven i det, har jeg så denne her blog 🙂 Som I måske kan fornemme, så er det en lidt presset hverdag, hvor jeg nogle gange virkelig må jonglere med tingene for at få det til at hænge sammen. Elite dans, gymnasiet, venner og en blog er en del ting at holde står på, og derfor er jeg så hamrende træt når det endelig bliver weekend. I går faldt jeg, bogstaveligtalt, om i min seng og sov 11 timer i streg. Da jeg vågnede var jeg stadig enorm træt og måtte tage en lur senere igen. Træthed har præget mig meget på det sidste – som nok også kan mærkes på bloggen,  jeg ikke har været så aktiv. Jeg besluttede derfor med mig selv, at jeg bliver nødt til at slappe lidt af en gang i mellem, og simpelthen slukke for den lille dumme samvittighed omme i baghovedet. Min skole vil nok altid være min første prioritet, da det er dér min fremtid ligger, og så må dans og blog komme efter.

Min samvittighed havde brug for at fortælle jer, at det er grunden til at jeg ikke er så aktiv på bloggen, som jeg har været. Jeg ved nemlig, at der er en del der læser med, og det er jeg helt vildt taknemlig for!! <3 Min blog vil selvfølgelig stadig køre, og jeg vil stadig opdatere, men som det er lige nu, så har jeg ikke tiden til at opdatere flere gange om dagen, som jeg tidligere har gjort.

Derudover ved jeg at jeg ikke er den eneste, som altid har en milliard bolde i luften – og måske kunne jeg motivere andre til at prioritere hvad de vil, og sige til sig selv at det nogle gange er okay ikke at være bedst og ikke at kunne nå det hele konstant. Det blev et lidt langt indlæg en søndag aften <3

Rigtig mange knus

Maria

Skærmbillede 2015-01-11 kl. 17.44.43

2

 • Julie

  Hej Maria
  Nej du er ikke den eneste der har det sådanne og hvor er jeg glad for at du stå frem og skriver det på din blog.
  Det at erkende at man ikke kan alt det er noget som jeg også har været igennem, men på et tidspunkt er man hel ok med at det er sådanne ;.)
  Jeg håber at du forsat vil skrive lidt til os herude og ønsker det et rigtigt godt 2015
  Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria B. Andreassen

   Hej Julie,
   Det er jeg virkelig glad for at høre!
   Ja nogle gange må man erkende at man ikke kan nå alt i verden, ligegyldigt hvor megt man prøver.
   Jeg vil bestemt skriver til jer, don’t worry!! Jeg er LANGT fra færdig med bloggning, har blot indset at jeg ikke kan blogge hver dag, som var min intention in the first place <3
   Rigtig godt nytår til dig også søde Julie!

   // Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#TheKaylaMovement