Velkommen til familien

En lille torsdags status

20140619-181445-65685255.jpg

Et lille motiverende billede her på en dejlig torsdag <3

I mandags blev jeg færdig med mine mundtlige eksamener (hvor jeg fik høstet 12-taller hele vejen igennem – jubiiii) og har nu endelig sommerferie!

I går var jeg på Charlottenlund Fort eller nærmere badeanstalten lige ved siden af. Vi badede, solede og fejrede, at vi endelig var færdig med eksaminerne og 9. Klasse. Det smarte ved Badeanstalten er, at der er flotte omklædningsrum og toiletter. Det gør altså omklædningen en del lettere, og man slipper for akavede øjeblikke på stranden, hvor man prøver at klæde om samtidig med at man dækker sig med et håndklæde. Jeg kikser i det hver evig eneste gang. Desuden er vandet super skønt. I knæ-højde er det dejlig varmt, men kommer man længere ud, så kan man godt mærke at det stadig er tidligt på sommeren.

Håber at I nyder sommeren og det dejlige vejr. Jeg har lige været til træning og hold nu op, hvor var det varmt… Men jeg klager ikke, indtil videre har vi haft den skønneste sommer, og jeg satser stærkt på at det forsætter! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til familien