Bikini Body Guide af Kayla Itsines: HERE WE GO!

Den lille sorte buksedragt

Hej piger,

Hermed en lille opdatering med tre super flotte buksedragter fra ASOS. Jeg har tilbragt alt for meget tid på ASOS på det seneste, men jeg synes simpelthen at der har været  mange fine ting. Her forleden sad jeg og læste en artikel på Politiken.dk om vækst, som vi skulle læse i samfundsfag. Men jeg havde simpelthen så svært ved at koncentrere mig, fordi den ene fine buksedragt efter den anden poppede op i et reklamevindue ude i siden af artiklen… Siden hvornår har ASOS reklamer på Politiken.dk!? Det gør det jo nærmest umuligt at læse skolerelaterede ting, når man konstant bliver distraheret af diverse ASOS tilbud og fristelser! Der har ASOS virkelig ramt plet med reklamerne… 😉

Så i stedet for at læse samfundsfag fandt jeg disse tre lækre sorte buksedragter, som jeg virkelig er vildt med. En af dem bliver nødt til at hænge i mit skab her til sommer! 🙂

Hvad synes I om dem?

Sorte buksedrager

ASOS black romper
425 DKK – asos.com

ASOS halter romper
425 DKK – asos.com

ASOS clothing
340 DKK – asos.com

7

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bikini Body Guide af Kayla Itsines: HERE WE GO!