Sådan laver du hjemmelavet sommer-iste!

Blue leather & green leaves

Heej til alle derude! I dag blev dagens outfit billederne rykket ud i naturen, hvilket jo er i baghaven, når nu jeg er i sommerhus. Jeg ved ikke med jer, men jeg elsker elsker elsker naturen og der findes ikke noget bedre end at være i sommerhus, hvor man dagen lang er omgivet af den flotte natur. Det gør mig helt høj altså!

DSC_1186

Hvis I undrer jer over hvad det er for et armbånd jeg har på, så er det altså bare mit Roskilde Festival armbånd, haha. Det er egentlig super latterligt, at jeg endnu ikke har klippet det af, men jeg kan simpelthen ikke få mig selv til det. Det er ligesom om, at minderne sidder i det armbånd, og lige nu er jeg ikke parat til at ligge de minder og oplevelser på hylden. Kender I det? Jeg er stadig høj efter min Roskilde-debut, som simpelthen var den sjoveste uge nogensinde!

DSC_1310

Dagen i dag startede egentlig ud rigtig grå og kedelig. Jeg var super øv over at vejret var så trist, men heldigvis klarede det op senere på dagen, hvorefter min mor og jeg besluttede os for at hoppe i løbeskoene og løbe en tur. Det blev til 7 kilometer, hvilket jeg er virkelig godt tilfreds med! Jeg prøver virkelig at holde mig i form her i sommerferien, hvor det er nemt at spise lidt for mange is og glemme at holde sig i gang.

Hvad gør I for at holde jer i gang her i sommerferien?

DSC_1194

Nederdel: Zara / Bluse: ONLY

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan laver du hjemmelavet sommer-iste!