Mangler du neglelak?

De 5 bedste instagrams!

Instagram er og forbliver mit yndlings sociale medie, og derfor tænkte jeg, at jeg ville dele mine favorit instagrammere med jer!

Kayla Itsines er simpelthen en af de sejeste kvinder jeg nogensinde har hørt om. Hun har formået at skabe et Bikini Body Program, der har fået helt ufattelig meget omtale på de sociale medier, samt formået at hive mere end 1 million kvinder op af sofaen for at følge hendes eftertragtede guides. Hendes BBG er blandt andet sponsoreret af Cosmopolitan, ELLE og Daily Mail. Kaylas instagram er fyldt med billeder af hendes selv og hendes gudinde krop, transformations af kvinder der har brugt hendes guides, samt en masse lækre billeder af sund mad og sjove qoutes.

Freja Wewer er en af de personer, jeg synes er allermest inspirerende med hensyn til mode. Jeg forguder Frejas stil, som jeg vil beskrive som en blanding mellem det feminine og det rå. Jeg kan bruge så helt ufattelig meget tid på Freja Wewers instagram, hvor man scroller igennem det ene flotte outfit efter det andet. Helt klart en af mine absolutte favoritter når det kommer til instagrammers!

  

Hvis man ikke allerede følger legenden Anders Hemmingsen på instagram, så er det helt klart det første du skal gøre, når du har læst dette blogpost færdigt 😉 Han er uden tvivl den sjoveste person på instagram og han redder min dag gang på gang med de sjoveste posts, som hans følgere sender ind til ham.

  

Best Sayings instagram er til de stunder, hvor man leder efter det perfekte qoute. Er man virkelig trist, møg sur eller smaskhamrende forelsket, så vil man stensikkert kunne finde et passende qoute på denne side. Og hvis man er en qoute-elsker som mig, så er dette den perfetkte instagram at følge.

  

Alexis Ren har nok livet, som vi alle inderst inde drømmer om. Sammen med hendes (rigtig, rigtig, rigtig) smækre kæreste lever hun nemlig af at rejse jorden rundt. Derudover skal det måske lige siges at hun er noget af det kønneste nogensinde, og derfor også en succesrig model. Så ja, hun lever helt klart drømmelivet. Alexis instagram består af eksotiske billeder fra hendes rejser, ekstrem nuttede pics af hende og hendes kæreste og ikke mindst en masse billeder af Alexis selv. Hun lever helt klart et liv man har lyst til at følge med i!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mangler du neglelak?