Summer vibes

Don’t worry about a thing

I dag har været en noget så dejlig dag. Jeg startede morgen ud med en omgang Dance Fit nede i Well-come, hvor jeg går til fitness. Vores danseinstruktør James er simpelthen den sejeste og mest energifulde træner! Den positive energi smittede af, og sammen med det gode vejr, sommerferie og en hindbærsnitte har det været med til at gøre min dag helt vild skøn.

I går og i dag var jeg tilbage i København for at sige farvel til et par venner som rejste på sommerferie. Det var rart lige at være tilbage, men i øjeblikket er vi ved at renovere stueetagen (hvilket indebærer køkkenet) så alt er rimelig kaotisk derhjemme i øjeblikket. Det er derfor virkelig skønt at kunne flygte til sommerhuset i Rørvig, hvor der er den mest afslappede stemning i hele verden. Der er altså bare et eller andet ved sommerhuse. Er der nogle af jer, der har sommerhuse og kender følelsen? Som om at sommerhuset ikke er afslappende nok i forvejen, så er jeg for tiden besat af ‘Don’t worry about a thing’ af Madcon, som også bidrager til den bedste sommerstemning. Virkelig sommerens hit ifølge mig!

Nedenfor er der en række billeder af dagens outfit, og i bunden af indlægget kan I se, hvor de forskellige ting er fra.

Rigtig god torsdag til jer alle <3

DSC_1190

DSC_1000

DSC_1006

DSC_1039

DSC_1045

DSC_1065

DSC_1071

DSC_1103

DSC_1136

DSC_1181

DSC_1195 REDI

 

Bluse: Maché / Bomber jacket: Pull&Bear / Shots: Mango / Sko: Shoe the bear / Halskæde: Pico / Arm chain: Pilgrim /Solbriller: Tiger

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer vibes