Om at være voksen

Sunday funday? Naah.

Ihh, søndag. Lige så trist som det lyder, lige så sandt er det: i dag har jeg lavet i-n-g-e-n-t-i-n-g. Jeg har været så træt og udmattet, at jeg knap nok har kunnet overskue at skulle følge med i en film eller blot tjekke sociale medier. Og når man ikke orker sociale medier, så ved vi alle hvor slemt det står til;) hihi. Hele dagen har jeg drukket kamille-te i håb om at få det bedre. Jeg vågnede nemlig op i morges med en hals så tør som sandpapir, og det er ikke en overdrivelse! (læs: måske kun en smule…) Selvom der er mange der går og døjer med hosteri og snotteri, så er jeg desværre selv uden om denne gang… Jeg valgte nemlig at tage til 18 års fødselsdag i går aftes iført en meget tynd kjole og bare ben. Jeg indrømmer gerne, at det var et rigtig dumt move, også selvom jeg selv synes at outfittet blev rimelig acceptabelt, haha. Bare ben i december er et no-go, og det må da så være weekendens store lektie.

Så yeeees, ikke meget sunday funday for mit vedkommende. Den har stået på filmen ‘The Perks of Being a Wallflower’ som iøvrigt er en helt fantasitsk film. Jeg er fan. Og jeg er endnu større fan af bogen, som er en vaskeægte klassiker, og jeg kan kun anbefale at få læst hvis man netop står og mangler en bog at kaste sig over.

Nu vil jeg smutte i seng, så jeg forhåbentlig kan vågne op med en hals, som er fit for fight til en ny spændende uge!

Vi snakkes <3

DSC_1609

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være voksen