Motion vs. solstolen?

Shhhh – Vi har eksamener!

Skærmbillede 2014-05-05 kl. 19.14.22

I dag startede dette års eksamener for 9. klasserne! Da jeg selv går i 9. klasse, så gælder det også mig. Diktat og læseprøve stod den på i dag, og hvis jeg selv skal sige det, så gik det egentlig meget godt. Nu må vi så se, hvad censor synes! Udover de utallige mange regler om, hvad man må og ikke må til en eksamen, så synes jeg egentlig at eksamener er meget hyggelige. Man kan i hvert fald gøre dem hyggelige!

Her er mine tre bedste råd til at gøre en eksamen en del bedre:

1. Vær forberedt! – Det er altså altid fedest at være forberedt i det emne man skal op i. Så er det også nemmere at tro på sig selv i minutterne op til prøven (som for mit vedkomne er de værste minutter). Som min nuværende dansklærer siger: “For den flittige elev er enhver test en fest!” Jeps, hun har helt klart en pointe 🙂

2. Tro på dig selv – En af de vigtigste ting når det kommer til prøver, er at tro på sig selv. Både til de skriftlige og mundtlige prøver! Hvis DU ikke engang tror på at du kan score 12-tallet, hvorfor skulle censor så?

3. SLIK – Marie-kiks, bolsjer og saftevand gør enhver eksamen en del hyggeligere! Dog mest til de skriftlige eksamener… Jeg ved ikke hvor glad censor vil blive, hvis du står og gumler lakrids midt i din engelsk outline. Hahaha.

Jeg håber at alle 9. klasser i hele landet får nogle super gode prøver 🙂 Held og lykke!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motion vs. solstolen?