De bedste vintage butikker

I want to…

…Go on a road trip! 

En af de ting der står aller højst på min bucket list er at tage på road trip med mine gode veninder. Hvor end det er i verden betyder egentlig ikke så meget for mit vedkomne, men at rejse rundt i en autocamper med sine allerbedste veninder, må da simpelthen være det fedeste nogensinde! Smiler helt ved tanken om alle de sjove og hyggelige stunder jeg kan forestille mig at man har på sådanne en tur. Udentvivl et af mine ultimative #goals her i livet <3 

   

 

Har I noget specielt som står helt ufattelig højt på jeres bucket list? Og hvad ville I sige til at bo i en autocamper en hel sommer med jeres bedste veninder? 

2

 • Mathilde Korreborg

  Jeg ville e.l.s.k.e det. Har netop selv leget med tanken for et par dage siden. Roadtrip igennem USA med veninder & et kamera – det må helt klart stå øverst på min liste as well (:

  http://www.nuance.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria B. Andreassen

   Kunne ikke være mere enig! Det må virkelig være noget man bare skal prøve 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste vintage butikker