Boiler Room TV x Generator Hostels

How to spend a sunday

Endnu en gang er det blevet søndag, hvilket for mit vedkommende er ugens pausedag. En pausedag fyldt med ansigtsmasker, hårkur, ny-lakerede negle, en masse bloglæsning og et par afsnit Netflix. Jeg prøver så vidt som muligt, at holde søndagen lektie-fri, men jeg må indrømme at det er de færreste søndage, som egentlig ender med at blive heeelt lektiefrie. For det meste sniger der sig (desværre) et par eller 10 sider samfundsfags læsning eller en blækregning ind i løbet af dagen. I hvert fald synes jeg at det er super vigtigt at have en dag i ugen, hvor man slapper af og lader op til den kommende uge.

DSC_1597

Når jeg virkelig skal slappe helt af, så er det faktisk sjældent at jeg tænder for Netflix. Misforstå mig ikke, jeg er kæmpe fan af Netflix, men nogle gange kan det være helt stressende at skulle følge med i en serie føler jeg, haha. Så i stedet snupper jeg tit et magasin eller læser noget på min iPad. Jeg er faktisk blevet rigtig stor fan af Kindle-appen til iPad, hvorpå man kan downloade bøger og dermed lettere have bøger med sig overalt. Det er super smart, og jeg har allerede udset mig nogle magasiner og bøger jeg skal have hentet ned på min iPad inden jeg smutter på udveksling til England i næste uge. Bøger fylder jo utrolig megt, men på iPad’en fylder de ikke så meget i kufferten 😉

Når I virkelig skal slappe af, hvad laver I så? Og er der nogle der ligesom mig, føler at det kan være stressende at holde sig up-to-date med en TV-serie? 

DSC_1653

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boiler Room TV x Generator Hostels