Forårsfornemmelser

My little penthouse

Efter forårsrengøringen her i sidste weekend tænkte jeg, at det måtte være på tide at lave et indlæg om mit værelse! Sagen er, at i efteråret skulle vores hus have nyt tag og i forbindelse med taget blev loftet altså også renoveret. Jeg er nu så heldig at have et kæmpe loftværelse – helt for mig selv! Værelset kunne godt minde om en rå newyorker-lejlighed, som dem man ser i film, og  jeg må indrømme, at jeg nogle gange drømmer mig væk og forestiller mig Empire State Building ude foran mit vindue. Indtil videre bliver jeg skuffet når jeg ser en sølle – men flot – hvid flagstang. Rummet har været en smule svært at indrette, da der er skrå vægge hele vejen rundt. Dog synes jeg at resultatet er blevet godt, og jeg nyder virkelig at bo der! Jeg nyder det så meget, at jeg har truet mine forældre med aldrig at flytte hjemmefra;)

IMG_9884

IMG_9880

DSCF1590

DSCF1523 DSCF1526

Mit helt nye tøjstativ fra HAY. Jeg elsker at det er anderledes og har tre ben!

DSCF1576

 

Min hyggeafdeling hvor jeg tilbringer en del tid med modemagasiner, sladderblade og computeren.

DSCF1577

DSCF1555

Min mini-altan hvor jeg er slem til at sætte mig med en god bog eller bare kigge ud over nabolaget.

DSCF1561

 

Loftet er helt klart en af mine yndlingsting ved rummet. Jeg elsker at loftbrædderne er holdt i træ, da det giver en rigtig rå stemning.

Som I kan se er jeg ekstrem glad for enkle og rene linjer, så derfor har jeg en del møbler og pynteting fra HAY. For ikke at gøre rummet alt for enkelt er loftet og mit træbord holdt i naturfarver, så det bryder det hvide og rene og dermed giver rummet et mere rustikt look.

Det ville være super fedt at høre jeres meninger om værelset? Smid meget gerne en kommentar og skriv hvad du synes om det! 🙂

3

 • Hannah

  Hvor er bordet fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria B. Andreassen

   Hej Hannah,
   Jeg er lidt i tvivl om du mener skrivebordet eller mit træstamme-bord?
   Mit skrivebord er i hvert fald fra IKEA 😉 og mit træstamme-bord er hjemmelavet!
   Snart laver jeg et indlæg omkring, hvordan jeg har lavet bordet 🙂

   Håber det hjalp!
   Knus Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Tak for hjælpen. Jeg mente skrivebordet, men kan godt forstå du var i tvivl.
   Knus Hannah

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsfornemmelser