Gold Necklace

Kærlighed til efteråret

 Jeg elsker farver, og jeg elsker årstider. Hver årstid repræsenterer forskellige farver, og her er et godt eksempel på, hvad efteråret tilbyder. Stærke, klare og kontrastfyldte farver. Ejjj, hvor kan jeg ikke få nok af de smukke farver.

Jeg har tit fået spørgsmålet “Hvad er din yndlingsårstid?” og jeg har aldrig kunnet svare. Jeg er altid ved at svare “forår”, fordi jeg har fødselsdag i foråret, og fordi jeg elsker, når træer og planter springer ud. Men så kommer jeg i tanke om efteråret og den røde og gule farve som træerne får. Det er mindst ligeså flot, som når træerne springer ud synes jeg. Man kan jo heller ikke sammenligne gåture i sneen og solrige dage på stranden vel? Begge dele er fantastisk, alle fire årstider er fantastiske og det er præcis derfor jeg elsker Danmark <3

DSC_0251_2

DSC_0252 DSC_0250

 

– Billederne er taget fra min altan på 2. sal, hvor jeg har intet mindre end en helt fantastisk udsigt.

// English

I love colors and I love the seasons. Every season represents different colors, and I think these pictures show the colors that the autumn represents. I’m crazy about the autumn. People often ask what season that is my favorite, and I have no idea what to answer. At one point I want to answer “spring!” because I have birthday in March and because I love the green and fresh colors. But then I think of the autumn and all the beautiful red colors. And the snow in the winter, or the sun and the beach in the summertime. I can’t choose, haha. I love all the seasons and that’s why I love to live in Denmark. We have all the colors and all the seasons <3 Now enjoy the beautiful autumn colors in pictures I took from my room at second floor 😉

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gold Necklace