Ghetto-licious?

Den rå lampe

I meget lang tid har jeg været på udkig efter en lampe, som vil passe godt til mit loftværelse (som I kan se her). Som sagt tidligere, så er værelset lidt råt på grund af de træfarvede bjælker, som er i loftet. Jeg har derfor kigget på mange forskellige lamper, fordi jeg gerne vil fastholde det mere ‘rå’ i værelset, og jeg synes, at de fleste lamper giver et mere sødt og hyggeligt look, hvilket jeg bestemt ikke vil have. Men da jeg var et smut i ILVA her i weekenden fandt jeg denne ekstrem fede og rå lampe, som jeg synes passer perfekt til værelset. Den fåes både i guld, bronze, sort og sølv. Derudover har de også lavet en større model, som er bygget til at have stående på gulvet, f.eks. ved siden af en sofa eller lænestol. De er begge super fede, og jeg er ekstrem glad for min nye skrivebordslampe. Den giver værelset præcis den rå og enkel stemning, som jeg har ledt efter 🙂

Lampen kan I finde her.

DSC_0246 DSC_0247 DSC_0251

– En meget fin lampe, som desuden også kan bruges som spejl… Her spejler den i hvert fald mig, da jeg står på en stol for at få det helt perfekte billede. Hvad gør man ikke for et godt billede? Hahaha.

// English

For a long time I have been looking for a lamp to my room. I really wanted to keep the look clean and definitely not too sweet, so it has been quite difficult to find the perfect lamp. But this weekend I went to ILVA and I found a really nice one! I love it, because it keeps the room clean and cool so it matches the rest of the room 🙂

3

 • Anna

  Wouw hvor er den fed! Hvor meget koster den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Bloch

  Den er super cool! Har selv ledt efter den i kobber, men har ikke kunnet finde en. Jeg er til gengæld faldet over den her skrivebordslampe, som jeg er ved at dø over https://www.lampegiganten.dk/Smidig-bordlampe-Rifugio-Copper-.html – hvad synes du?
  kh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria B. Andreassen

   Ja kobber er også super flot 🙂 Jeg er helt vild med den du har fundet fra lampegiganten! Den er vildt fed, fordi den er så rå, jeg kan virkelig godt forstå at du er ved at dø over den 😉 – den er godt nok lækker! Den ville være så fin med kobberlysestager eller en anden form for kobber nips ved sin side 🙂
   Xx Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ghetto-licious?