En vinter-eftermiddag

100 grunde til at smile

Hej piger,

I dag har jeg haft en super dejlig dag – alle mine moduler i skolen var aflyst, så humøret har været helt i top fra morgenen af 🙂 Derfor besluttede jeg mig for at sprede den gode onsdagsstemning og poste 100 grunde til at smile! Jeg faldt over billedet i går, da jeg scrollede igennem min Instagram, og jeg synes virkelig at billedet passer godt på mig, og de ting som gør mig glad.

 Hvad får jer til at smile søde læsere? Har I noget at tilføje til listen?

10944698_10205973329318774_341626620_n

// English

Hey girls,

Today has been a wonderful day – all my classes at school were cancelled, so my mood was very cheerful right from the moment I went out of bed this morning 🙂 Therefore I decided to share the great Wednesday mood and post this picture of 100 reasons to smile! I found the picture on my Instagram when I was scrolled through my news feed yesterday. I think all the 100 things are very true and definitely something that makes me smile.

What makes you happy? Do you have anything to add to the list?

Hugs,

Maria

Skærmbillede 2015-01-11 kl. 17.44.43

8

 • Alberte

  Virkelig sødt billed!! Synes også at alle tingene passer på mig 🙂 måske ville jeg dog tilføje noget med ‘dancing in the rain’

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria B. Andreassen

   Det har du ret i! ‘Dancing in the rain’ kunne sagtens tilføjes 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emmelie

  det gør mig glad når mine yndlingsbloggere ligger nye blogposts op, og når mine yndlingssangere (som Ariana Grande og Taylor Swift) udgiver nye sange 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria B. Andreassen

   Det er rigtigt! Det gør også mig glad at læse gode blogposts, og nye sange fra yndlingssangerne er da også noget af det bedste 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  hvor gammel er du? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det et skønt blogpost!
  Helt perfekt til sådan en regnvejrsdag 🙂

  Knus Malue

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria B. Andreassen

   Tusinde tak!
   Håber at det fik dig til at smile trods regnvejret 😉
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En vinter-eftermiddag