En lille torsdags status

Den lækreste sommersnack

20140619-223205-81125125.jpg

20140619-223206-81126108.jpg

Det sidste stykke tid har jeg spist oceaner af vandmelon… Vandmelon er simpelthen en af de bedste ting ved sommer. Jeg har spist vandmelon med chokolade, vandmelon med ahornsirup, vandmelon med morgenmad, men det allerbedste… er vandmelon med lakrids. Nøøøøjjj hvor er det godt! Det er helt klart sommerens yndlingssnack. Så er det også super nemt og hurtigt at lave. Jeg har brugt Johans Bülows lakridspulver eller lakridssirup og det smager simpelthen mega monster godt. Det kan helt klart anbefales som en lækker og anderledes sommersnack 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille torsdags status