Maria's Monday #8

Rock the Red

Tiden i England flyver af sted og jeg har så meget at se til hele tiden, at jeg knap nok har tid til min blogging. For et par dage siden oplevede jeg virkelig kærlighed ved første blik, da jeg gik gennem York by sammen med Sofie. I butiksvinduet hang den flotteste røde ruskindsjakke! Jeg skyndte mig derfor ind og prøve den, og mindre end 10 minutter senere stod jeg med jakken i en kæmpe Lake Land pose, med det største smil og en rimelig øm bankkonto. Men som jeg overbevidste mig selv om, så kunne jeg simpelthen ikke leve uden den jakke.

DSC_0187

DSC_0185

3

 • Josephine K

  Sååå smuk den og du er! Håber York er fantastisk <3 kæmpe knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Boie

  Den er har en smuk farve

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria B. Andreassen

   Mange tak <3 Er også selv helt vild med den!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maria's Monday #8