Val d'isére

Olivia-bladet

Jeg har været så heldig at blive udnævnt til månedens Instagram i Olivia-bladet denne måned! Skynd jer at købe Olivia-bladet til jer selv eller til jeres søde lillesøstre, hvis I har nogle af dem 😉 Jeg er blevet nævnt til månedens læser, men jeg må dog indrømme at det er et par år siden at jeg sidst selv har læst Olivia. Men da jeg var mindre var jeg kæmpe fan af Olivia, og jeg læste det hver måned, haha! Jeg kender en som arbejder på Olivia-redaktionen, og det er blandt andet en af grundene til at jeg fik dette shoutout 🙂 Men jeg må sige at jeg er meget taknemlig over at blive valgt, og ikke mindst få et shoutout next to selveste Kylie Jenner 😉 det er ikke hver dag man får det!!

10947772_10206008506638185_702719795_n

2

 • Fanny

  Jeg kan huske, at jeg var med på en side i Olivia, hvor man skrev sin e-mail, og så kunne man tilmelde hinanden på MSN. Det er vidst nogle år siden, haha.

  Kig gerne forbi:
  http://theblackmile.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria B. Andreassen

   århhh hvor hyggeligt altså, haha. Jeg synes virkelig at Olivia er et godt blad, som passer helt perfekt til piger i den alder 🙂
   Jeg kigger meget gerne forbi!
   // Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Val d'isére