My little penthouse

Lykken er…

Jeg startede med at blogge for blot to uger siden, så jeg er jo riiiiimelig ny her på Bloggers Delight. For fem minutter siden sad jeg og rullede ned gennem min blog og tænkte “Hm, der mangler noget.” Jeg fandt frem til, at der mangler mere om mig. En spændende blog for mig er, når bloggeren giver noget af sig selv. Noget lidt mere personligt, så man føler, at man kender hinanden. Som en lille ny veninde.

SÅ! Her kommer 10 små ting, som er lykken for mig:

1. Modemagasiner – Fra alle lande! Danske, svenske, norske, engelske. Jeg er ligeglad, jeg elsker dem alle! Min far har altid rejst rigtig meget på grund af sit arbejde, men hver gang han kommer hjem, har han en stak nye modeblade med. Det kalder jeg lykke!

2. Naturen – Grønt, grønt og atter grønt. Naturen er helt klart en lykke for mig. Jeg tror, det har noget at gøre med, at jeg bor inde i byen og derfor ikke har en skov lige om hjørnet. Heldigvis har min familie sommerhus i Rørvig, hvor jeg nyder naturen maks med lange cykel-, gå- og løbeture.

3. Notesbøger – Lidt wierd, I know. Men jeg elsker små notesbøger, hvori man kan skrible ligegyldige ting.

4. Koldt vand – Ikke i badet!! Men at drikke. Jeg vil langt hellere have et glas koldt vand end en sodavand eller saftevand osv.

5. Succes – Jeg tror ikke, der findes noget bedre end følelsen af succes. For mig er den største succes, at få ros for noget jeg har skrevet. Det er nok en af grundene til, at jeg går så meget op i min skole. Følelsen af succes og anderkendelse når noget, man har kæmpet for, er lykkedes, er simpelthen den bedste følelse i verden.

6. Blomster –  Det fine ved blomster er, at de alle er forskellige, men alligevel er alle blomster smukke på hver sin måde. Mere poetisk bliver det altså ikke på en torsdag aften! Blomster er bare super flotte, og jeg tror seriøst, at jeg har tegnet blomster i samtlige kladdehæfter jeg ejer.

7. Et opryddet værelse – Jeg hader virkelig, når det roder på mit værelse. Hver aften inden jeg smutter i seng, tager jeg en turbo-runde, hvor jeg rydder op på mit værelse. Ellers kan jeg ligge en hel nat og tænke på, at jeg skal huske at rydde op i morgen. Not very nice.

8. At have travlt – Selvfølgelig ikke at være mega stresset, men jeg synes, at det er motiverende, når man har meget at se til. Så ved man, at man ikke lander foran computeren eller fjernsynet en hel eftermiddag, men derimod får en masse ud af dagen!

9. Lasagne – Elsker det. Min mors lasagne er helt klart lykken for mig.

10. Duften af tændstikker – Okay, det her er ultra mærkeligt. Men jeg elsker virkelig duften, når man lige har pustet en tændstik ud. Duften oser, bogstavlig talt, af hyggelige aftner foran fjernsynet med familien – Hvilket også er lykken!

 

Nu ved I så, hvad der er lykken for mig. Så nu er det jeres tur! Skriv i kommentarfeltet hvad der er lykken for jer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My little penthouse