Maria's Monday #4

Victoria’s room details

Hej piger,

Som jeg før har nævnt, så har jeg en ret så sød fashionista til lillesøster. Hun er ikke en gang fyldt 13 år endnu, og hun skræmmer mig allerede med sin modebevidste stil – altså da jeg var 12 år, stod den ligesom på tøj fra Quintess og Bad Girl… Ekstrem fancy. Det synes jeg i hvert fald selv at jeg var 😉

DSC_1440

Min søsters værelse har så mange fine og kreative detaljer, som jeg vil vise jer i dag. Victoria har store drømme om at blive fotograf, og jeg er sikker på, at hun bliver en meget talentfuld fotograf, fordi hun allerede nu, i en alder af 12, er så bevidst om kreativitet og mode.

DSC_1436

DSC_1443

Den første ting jeg vil vise jer er denne ovenstående ‘tumblr-væg’, som hun selv har dekoreret ved at printe alle hendes yndlingsbilleder fra Tumblr og sætte dem op i et fint hjerte. Det giver et rigtig fedt ‘clean’ look idet alle billederne er holdt i lyse, klare farver, samtidig med at det gør værelset personligt. Billeder på en væg som dette, er  fint synes jeg! Mange af mine veninder har gjort det samme bare med billeder af venner, familie og/eller mindeværdige oplevelser. Virkelig en fin og sød idé!

DSC_1433

Denne fine ‘Things To Do’ – liste er helt ny på værelset. Idéen er, at den skal udfyldes med de mål og life goals, som Victoria har i livet. Listen hænger lige over hendes seng, så hun hver morgen kan se på den, og minde sig selv om hvad hun gerne vil nå i livet, og hvordan hun gerne vil leve livet. En helt ufattelig fin og ekstraordinær ting på værelset.

DSC_1468

Sidste ting jeg gerne vil vise jer, er denne fede lampe. Altså hvor cool er den ikke lige!? Jeg er helt vild med den, og synes den giver det perfekte ‘twist’ til et ellers tøset pigeværelse. Lampen er fra ILVA, og jeg er sikker på at den kan findes på deres hjemmeside.

IMG_3330

Udover at have et super flot værelse, så er Victoria også hende der tager alle mine billeder til bloggen. Her ses hun i gang med at tage de fine billeder til blogindlæget om hjemmelavet iste. Så kæmpe shoutout til min søde, modebevidste, kreative, upcoming fotograf og lillesøster <3

1

  • Josephine K

    Ihhh hvor er Vics værelse fint – og den lampe tror jeg også jeg må ønske mig til mit nye værelse ;))) <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maria's Monday #4