Feriiiieeeeee

Victorias fødselsdag

I torsdags fyldte min søde lillesøster, Victoria, 12 år. Vi startede dagen ud med lune pandekager med syltetøj og sukker, og sluttede dagen med risengrød. Ægte Victoria-style! I går holdte min søster så fødselsdag for familie og venner. Der blev spist lagkage, pakket gaver op og leget ‘gæt og grimasser’. Det var en super hyggelig dag, med en masse dejlige mennesker (og helt fantastisk lækker mad!!)

DSC_0367

– Den fine lime/jordbær lagkage – Nøjj hvor smagte den godt!

DSC_0377

– Min søster fik en bog om fletninger (måske kender I den? I hvert fald findes den HER) så hele aften var jeg forsøgsdyr for alle de nye fletninger – men jeg klager bestemt ikke! Se lige hvor fin den såkaldte ‘fem-fletning’ blev.

// English

Yesterday we celebrated my sister Victorias birthday. We had a lot of good food, and a very delicious birthday cake! My sister got a book about braids, so all night I was hair model – but I have no complains! Look how beautiful the ‘five-braid’ was.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feriiiieeeeee