New York, I miss you

Feriiiieeeeee

Jeg er lige kommet hjem fra skole, hvor vi afsluttede dagen med en hård omgang NV (naturvidenskab). Men da timen endelig var omme, og vi indså at vi havde ferie, glemte vi alt om NV! Feeeeerriiiiieeeee! Nøj hvor har jeg glædet mig. Det bliver en skøn uge fyldt med afslapning, gåture og ikke mindst en masse bloggeri 😉

Jeg har startet ferien ud på en sund måde med to lækre avokado-madder, lidt jordbær og et glas af det helt fantastiske juice, som jeg lavede for et par dage siden (find opskriften HER)

DSC_0253 DSC_0256_2 DSC_0259

 

Nu vil jeg smutte til dans og senere til fødselsdagsfest sammen med min søde veninde Sofie <3

God fredag til jer alle!

6

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New York, I miss you