Blossomfully

17 år

Den 31. marts blev det endelig min tur til at fylde 17 år <3 Jeg havde en super dejlig dag, som startede ud med pigebrunch med en masse søde piger fra min klasse, og så sluttede dagen af med sushi på Sticks’n’sushi.

Fødselsdage er utrolig dejlige synes jeg, men jeg synes også at det bliver mere og mere skræmmende. Nu er jeg 17 år. Næste år fylder jeg 18. Så er jeg pludselig en voksen kvinde, som kan køre bil og gøre præcis hvad der passer mig. Dét er da om noget skræmmende! Jeg var egentlig utrolig glad for at være 16, det var en fin og sjov alder hvor jeg virkelig følte at jeg udviklede mig. At fylde 16 var virkelig fedt kan jeg huske; jeg kunne købe alkohol og tage knallertkørekort hvis det var dét jeg ville. 17 er bare skræmmende og alt alt alt for tæt på 18 synes jeg, ahah. Jeg ville lidt ønske at jeg kunne stoppe tiden, og nyde hvert eneste øjeblik i livet i øjeblikket. Der er noget fint ved denne alder, fordi jeg vil aldrig være så ung og fri, som jeg er lige nu. Det er en underlig tanke, men på den anden side må man også tro på at der venter nye, anderledes og spændende eventyr i fremtiden, og så må man glæde sig til dem. Der er trods alt også noget fint ved at blive ældre, klogere og mere voksen – selvom jeg tror fuldt og fast på at livet er sjovere, hvis man kan bibeholde den barnlige side af sig selv hele livet. Nu er jeg i hvert fald 17, og jeg glæder mig til at finde ud af hvad den alder indebærer.

Er jeg den eneste der er en smule skræmt af at blive ældre?

  Lidt billeder fra min telefon fra min fødselsdag. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blossomfully