Checkliste til daglig sund livstil 

Endnu et hår dilemma

Efter min tur til Roskilde hvor jeg blev bombarderet med modeindtryk fra diverse chikke festivalsgudiner, har jeg gået og tænkt på at gøre noget anderledes. Sådan rigtig anderledes, ifølge mig selv. Jeg har nemlig altid været typen der har drømt om det lange prinsesse hår, og scrollet gennem Kristine Ullebøs (heeeelt fantastiske) blog og tænkt “hvis bare jeg havde hendes hår!” Og ja langt hår er simpelthen noget af det flotteste. Men samtidig er langt hår også et stort arbejde plus at langt hår kun er pænt hvis det er plejet og vedligeholdt. Der er intet værre end langt hår, som er tjavset i enderne. 

Derfor fik jeg den idé at jeg måske skulle tage springet og klippe mig kort håret. Ikke sådan rigtig kort men kortere. Det er jo ingen hemmelighed at pagen virkelig har fundet sin vej ind i modeverden igen, og på en eller anden måde så er der noget indeni mig der siger at jeg bliver nødt til at springe med på toget og prøve den kortere frisure. Samtidig er jeg ikke en af de personer (som jeg by the way beundrer helt vildt) som tænker “nå ja, det er bare hår! Det vokser vel ud igen.” Ja det gør det selvfølgelig. Men det tager altså tid, og især langt tid hvis jeg vil have mit lange hår tilbage hvis nu pagen viser sig at være et rent mareridt for mit vedkomne. 

Oh well, jeg tror at jeg må overveje det lidt henover sommeren, da jeg først har tid til frisøren i august. 

Er der nogle af jer derude som er sprunget med på modebølgen med pagehår? Og hvis ja, har I på nogen måde fortrudt det? 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Checkliste til daglig sund livstil