Paragliding in France

Winter Winter Wonder Wonder

Heeej piger,

Så er det weekend igen, og nøj hvor har det været tiltrængt med et par dage fri. Jeg har været lidt halvsyg de sidste par dage, med hoste og feber. Så irriterende! Men jeg er endelig ved at være på toppen igen. I denne weekend skal jeg være rigtig effektiv og lave en masse lektier. Derudover skal jeg ud og købe skistøvler, da dem jeg har nu er lidt utætte… Ikke så fedt at stå på ski med våde tæer! Om præcis 14 dage er jeg i Frankrig på ski med mine veninder og en masse andre fra min skole. Det bliver simpelthen så fedt, og jeg glæder mig som et lille barn.

By the way, så har jeg min nye jakke på, på de nedenstående billeder. Hvad synes I om den?

// English

Finally it’s weekend! I’ve been a bit sick for the last couple of days, which has been very annoying! Nothing more boring than laying sick in your bed. This weekend I have planned to be very effective because I have to do a lot of homework! Apart from that I’m going to buy a new pair of ski boots tomorrow, because in less than 14 days I will be skiing in France with my friends! And no way I’m skiing with leaky boots, haahah.

By the way, I’m wearing my new jacket in these pictures. What do you think about it?

DSC_0547 DSC_0554 DSC_0563 DSC_0567 DSC_0582 DSC_0591DSC_0545

Jakke: Norr / Bluse: Stig P / Halskæde : PICO (se HER) / Nederdel: Zara / Støvler: Billi Bi / Taske: Cochinelle (se HER)

4

 • Årh, fint outfit <3 Elsker dine støvler 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria B. Andreassen

   Tusinde tak! Jeg er også virkelig glad for dem 🙂 Billi Bi laver de dejligste støvler!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt outfit, er vild med den blå clutch/taske! 🙂

  Kig endelig forbi <3
  http://www.amaliefernande.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria B. Andreassen

   Mange tak Amalie! Jeg ved ikke om du kender mærket?
   Det er ikke så stort i Danmark, men jeg er helt forelsket i deres tasker,
   så du skulle næsten checke dem ud 🙂
   Jeg kigger meget gerne forbi <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paragliding in France