VM Workshop

Blå nuancer

Her på det seneste har jeg fået en ny farve-obsession; blå. Sådan rigtig kølig blå, ligesom min nye Cochinelle taske, som du kan se lige HER. Jeg synes blå skaber et ekstremt stilfuldt og anderledes look. Man kan enten kører et helt blåt look, eller man kan mikse det med andre farver, for at skabe et opsigtvækkende og spændende look. Jeg er selv ret slem til at gå meget i hvidt, sort og gråt – lige præcis de farver som alle går i. Derfor er det sjovt en gang i mellem at kaste sig ud i noget nyt – mikse farverne og skabe noget anderledes. Jeg har samlet nogle blå looks og blå items, som jeg er helt skudt i! Ville det ikke være fantastisk at have en gaderobe i hver sin farve? Ihhh hvor ville man altså kunne skabe de fedeste  looks 🙂

Hvad synes I om det? Har I nogensinde haft en farve-obsession?

// English

Lately I have got a new color obsession; blue. Cold and hard blue just like my new Cochinelle bag, which you can see HERE. I think blue creates a really stylish and diffrent look. You can make a whole blue outfit or you can mix the blue with other colors and create something totally different. Wouldn’t it be great to have a closet in every color? 😉 Imagine all the great and stylish looks you could create! I have collected some of my favorite blue outfits and items.

What do you think about blue? Have you ever had a color obsession?

Skærmbillede 2014-12-05 kl. 14.42.47 Skærmbillede 2014-12-05 kl. 14.45.52 Skærmbillede 2014-12-06 kl. 17.26.57

Blå Neuancer

 


Diane Von Furstenberg long sleeve top
3.320 DKK – thecorner.com

Chicnova Fashion slim fit sweater
195 DKK – chicnova.com

STELLA McCARTNEY blue lace lingerie
675 DKK – luisaviaroma.com

Forever New golf skirt
355 DKK – forevernew.com.au

ASOS playsuit romper
400 DKK – asos.com

Hanky Panky blue lingerie
190 DKK – net-a-porter.com

Hanky Panky blue thong
190 DKK – nelly.com

Janna Conner drusy earrings
595 DKK – onekingslane.com

Essie nail polish
190 DKK – nelly.com

2

 • Emilie

  Du har helt ret! Hvor fedt ville det ikke være at kunne havde en garderobe til hver farve

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria B. Andreassen

   Tak Emilie! Ja det ville nemlig være super fedt! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VM Workshop