Grey Knit Set

Paragliding in France

So far, er 2015 virkelig et dejligt år synes jeg. For to uger siden da jeg var i Frankrig på ski med min familie, der prøvede jeg noget virkelig vildt og ekstremt out-of-your-comfort-zone-ish; jeg paraglidede over de franske alper. Jeg svæger at jeg i mit 16-årige lange liv aldrig har prøvet noget så smukt og fantastisk. Det hele foregik på ski, hvilket bare gjorde hele oplevelsen endnu mere crazyyyy. Jeg er ikke fej for at sige at jeg var hamrende nervøs inden jeg skulle op at flyve – jeg mener… prøv lige at overvej hvis man falder ned? Så er man altså lige så død som en sten. Men jeg kom frem til den overbevisning at hvis jeg endelig skulle dø nu og her, så var paragliding ikke den værste måde at dø på.

Skærmbillede 2015-01-04 kl. 18.01.54

Hele turen foregik på denne måde:

Jeg mødte min flyveguide, som talte rigtig dårligt engelsk, men ellers var han super sød. Derefter kørte vi hen til en rigtig, sådan rigtig, stejl bakke uden for pisten hvor vi skulle sætte af. Han lagde paraglideren klar og spændte mig fast, og prøvede på sit gebrokkent engelsk at snakke lidt med mig. Stille og roligt bliver vi klar til at starte, og han fortæller mig hvordan jeg ikke må bremse mine ski, men derimod skal have masser af fart på, hvilket bestemt ikke ville blive et problem eftersom bakken var ufattelig stejl. Vi begynder at køre, og for at det ikke skal være løgn så kikser det da paraglideren flyver ikke op, og vi laver derfor det vildeste nødstop. Da vi havde ret megt fart på, blev jeg virkelig overrasket og ret panikslagen – jeg var i forvejen nervøs, men nu hvor det var kikset første gang… Ja der havde jeg nær tisset i bukserne af nervøsitet #nokidding

Skærmbillede 2015-01-04 kl. 18.01.33

Vi prøvede for 2. gang, og heldigvis gik det bedre denne gang. Mine ski lettede stille og roligt fra jorden, og så fløj vi. Det var virkelig det flotteste at se bjergene, sneen og de små skiløbere fra luften. Jeg nød det så meget, og min guide blev ved med at spørge mig “Ok? Beautiful right?” og eftersom jeg var ret caught-up-in-the-moment, så nikkede jeg bare som en gal. Lidt efter tog han en selfie-stang frem og så blev der ellers knipset billeder for til den helt store guldmedalje. Cirka 10 minutter senere landede vi helt roligt på pisten og så var turen ovre. Det var  smuk og dejlig en tur og jeg fik det vildeste adrenalin-kick.

Skærmbillede 2015-01-04 kl. 18.00.16

// English

I started 2015 by getting completely out of my comfort zone by paragliding in France. It was absolutely amazing, but I was nervous as hell. The first time we tried to get into the air we failed and had to try again – my heart was beating so fast because I was so nervous ahah. But it all went really well, and it was the most beautiful and adrenaline-kicking experience I’ve ever had.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grey Knit Set