Blue love - Coccinelle

Dance workshop

De næste tre dage skal min dansepartner Lasse og jeg til en rigtig spændende workshop! Det er nemlig sådan at vi får besøg af to tidligere verdensmestre i latin, som skal undervise os i et par dage. Den ene er Allan Thornsberg, som I måske kender fra Vild Med Dans, da han er tidligere dommer. Den anden er Klaus Kongsdal, som også er tidligere verdensmester. Workshoppen er tilrettelagt for syv af verdens bedste latin-par som skal danse verdensmesterskaberne i latin på næste lørdag i Paris. Derfor skal de på denne workshop, og da den bliver afholdt på vores danseskole, Soffie Dance Studio, så er vi et par dansepar der har fået lov at deltage. Det bliver helt vildt sindssygt at danse på hold med verdens bedste par, samtidig med at man bliver undervist af tidligere verdensmestre! Jeg glæder mig helt afsindigt meget, og ikke mindst også til at fortælle om det her på bloggen.

Så nu vil jeg smutte til dans <3

// English

The next couple of days my dance partner Lasse and I are going to participate in a workshop hosted by two worldchampions. The workshop is for seven of the best couples in the world, because they are going to dance the worldchampionships next Saturday in Paris. Because the workshop is hosted in our dance studio, Lasse and I are invited to participate too. I’m really excited! And I look forward to tell about the great experinces on the blog 🙂

Take a look here at one of the couples, who will join the workshop. They are worldchampions and definitely someone I look up too – A LOT 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blue love - Coccinelle