Mat-Mandag

“Down on my luck”

Er jeg den eneste, der har lagt mærke til, at det er blevet lysere om morgen? Det er selvfølgelig, fordi vi har sat uret en time tilbage, men hold nu op hvor er det skønt, at det er lysere. Det er altså  meget lettere at stå op og komme i skole, når det ikke er bælgmørkt udenfor. Det ændrer sig desværre nok hurtigt, så jeg vil nyde så længe det varer!! I dag har været sådan en deeeejlig energifyldt dag; det skyldes nok det flotte solskinsvejr, sangen “Down on my luck” med Vic Mensa (HER) som kører på repeat på min iPhone, og det at der i går skete noget helt vildt for min blog. Sådan virkelig vildt. Jeg kan slet slet slet ikke vente med at fortælle jer hvad der er, men I må vente lidt endnu, for det er ikke helt klar til at blive offentliggjort!

 Her kommer billeder af dagens outfit, som min skønne søster har taget <3

// English

Am I the only one that have noticed that it’s lighter in the mornings? It’s so much easier so get up and go to school when it’s not pitch-dark outside. Today have been a really nice and I’m-full-of-energy-kind-of-day! The sun is shining, the song “Down on my luck” with Vic Mensa (HERE) have been playing on repeat on my phone all day, and yesterday something big and crazy happened for my blog (omgggg!) I’m so excited to tell you guys, but you will have to wait a bit because it’s not ready to be published:P

DSC_0821_2

DSC_0829 DSC_0860_2 DSC_0929

Jakke fra River Island HER / Bluse fra en lille dansebutik i Birkerød (lignende HER) / Nederdel fra Mango (lignende HER) / Strømper fra H&M / Sko fra Milano / Taske Michael Kors (sælges ikke længere, men der findes en lignende HER) / Armbånd Bastano

DSC_0868

En meeeeeget glad Maria… Fordi hold nu op tingene kører for mig i øjeblikket 😛 Guld til Sjællandscup i  søndags, og snart store news på bloggen <3 Glæder miiiiig.

//

A very happy Maria… Things have really been going my way lately. Gold to the dance competition last Sunday and now big news on the blog <3

2

  • Dee

    you look so beautiful and yes it’s lovely with the bright mornings

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mat-Mandag