Den lækreste sommersnack

Oh Stella, Stella, Stella

Jeg føler mig som verdens heldigste pige lige nu. Nej, slet ‘føler’, jeg ER verdens heldigste pige lige nu. Tro det eller ej, så ligger der en meget smuk og enestående Stella McCartney taske foran mig. Det er slet ikke til at fatte, at det er min! Og det er slet ikke til at fatte, hvordan den er blevet min. Men det skete cirka sådan her:
Min far og mor tog mig med ind til byen for at få lækker aftensmad. Inden vi satte os og spiste var vi liiiiige et smut forbi et par forskellige butikker. Derfor landede vi altså i den relativ nye og meget eksklusive Stella McCartney butik i København. For at sige det lige ud, så var det love at first sight. Jeg har aldrig tænkt på, at jeg ville købe en Stella McCartney taske før, men da den pludselig lå foran mig, opdagede jeg hvor ekstremt lækker den er. Mine forældre kiggede lidt på hinanden, og fortalte mig så, at de gerne ville  købe den til mig, fordi at jeg dimitterede fra folkeskolen i torsdags med et gennemsnit på 11,72. Woaaaaww. Det er heeeelt vildt at få en Stella McCartney taske, fordi at man har slidt over et par matematikstykker og være lidt ihærdig.
Så lige nu ligger den smuk og dejlig på bordet foran mig, og jeg kan slet ikke vente med at lufte Stella i morgen. Jaaaa, hun er så dejlig, at hun nu er en person, og derfor vil blive kaldt Stella fra nu af 😉

20140701-220141-79301680.jpg

// Efter at have købt Stella spiste vi på Khun Juk, som er den bedste thai-resturant jeg kender. Kan helt klart anbefales! //

20140701-220139-79299132.jpg

// Shoppingpause på Café Victor i København //

20140701-220140-79300528.jpg

// Endnu mere lækkert mad fra Khun Juk //

20140701-220741-79661093.jpg

// Et billede hvor man kan se tasken i fuld figur. Yay, hvor er jeg altså bare glad for den! //

2

 • Anonym

  Hvor så maden bare lækker ud, den restaurant må jeg prøve

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria B. Andreassen

   Det burde du helt klart! Jeg har været en del på Khun Juk og den er simpelthen fantastisk – man bliver aldrig træt af deres mad!

   God sommer!
   Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den lækreste sommersnack