Guld til Sjællandscup!

Mat-Mandag

Da vi snart har matematikprøve i skolen, blev min dag i dag brugt på at terpe diverse formler og regneforskrifter. Jeg har altid været OK gode venner med matematik – jeg er sød mod den, og den er sød mod mig. Så jeg tillod mig i dag at hygge ekstra meget omkring andengradsligningerne, ved at diske op med brunkager (det er aldrig for tidligt at spise brunkager), Pukka te og blåbær. Det endte faktisk med, at det næsten var hyggeligt at lave matematik!

DSC_0815 DSC_0819 DSC_0832

– Min yndlingste <3 På pakken står der “balancing for women”, og jeg kunne ikke være mere enig. Den fortryllende smag af vanille, den fine røde farve og og duften af roser, det er altså en sand pige-te!

// English

In a couple of days we have math test in school, so today I decided to revise some math. Math and I are OK good friends: I’m kind to math and math is kind to me. So today I drank tea and ate christmas cookies while revising <3 It was almost nice to revise math…

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guld til Sjællandscup!