De flotteste espadrilles

Shellac – Helt fantastiske negle!

IMG_0684IMG_0668

I dag har jeg været et smut forbi Amazing Care og fået lavet de fineste sommernegle! Jeg valgte at få lavet shellac, som er en blandning mellem en normal lak og en gelé, som holder i 2-3 uger. Jeg er helt skudt i konceptet, da jeg er typen, som aldrig får taget gammelt neglelak af! Jeg render altid rundt med grimt, slidt neglelak, som jeg altid glemmer at fjerne. Så for mit vedkomne er shellac nok en af de mest fantastiske opfindelser hidtil! Jeg havde SÅ svært ved at vælge farve, og jeg var tæt på at vælge ti forskellige farver, så jeg kunne få én farve på én finger – kønt ikke? Men jeg endte med denne flotte, friske neon-farve 🙂 Den passer desuden også til de sko fra Bianco, som jeg skal have på til galla i næste uge, ihh så smart så smart.

Jeg er så glad for mine nye smarte negle, og jeg vil helt klart anbefale Amzing Care! Super hyggeligt sted, og så tager det ikke mere end 30-45 min. at få de fiiiiiiineste sommernegle.

2

 • Elisabeth Ponsaing Reumert

  Hej Maria.

  Meget flot neglelak – skal ned og have lavet shellac på fredag og vil blot spørge dig hvad farven hedder?

  God Sommer – Elisabeth

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria B. Andreassen

   Hej Elisabeth!
   Du må meget undskylde det sene svar, men jeg har været på ferie og lidt under ekstremt dårligt internet.
   Farven hedder koral. Den er super fin, og jeg var virkelig glad for den.
   Håber dit shellac blev fint!
   God sommer til dig også,

   Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De flotteste espadrilles