Blue babies

De bedste vintage butikker

Vintage er og forbliver helt ufattelig in. I går var jeg et smut forbi Strandvejen, hvor en helt ny vintage-butik kaldet Vintage Market. I den anledning tænkte jeg, at jeg ville lave et blogindlæg hvor jeg samler en liste over mine tre yndlings vintagebutikker.

 1. The Vintage udentvivl en af de fineste vintage butikker jeg kender. Leder man efter luksuriøse mærker til en mere rimelig pris, så er The Vintage et fremragende forslag at stikke næsen forbi.

Skærmbillede 2015-05-17 kl. 19.48.45

2. Magnolias luksus 2ndhand er endnu en af mine favoritter! Den lille hyggelige kælder i hjertet af København er fyldt til randen med alt hvad en modeelsker kunne drømme om. Hvad man ikke finder i den kælder fyldt af overlækre flotte mærker! Jeg kan kun anbefale alle vintage-elskere at tage et smut fordi den hyggelige butik.

Skærmbillede 2015-05-17 kl. 19.54.17

3. Mit tredje og sidste bud på en fandens god vintage forretning er en helt nyåbnet butik på Strandvejen, nemlig Vintage Market. Den helt nye butik er allerede proppet med lækre mærke og man kan finde alt fra Stella McCartney til IRO og Chanel. Helt klart et smut værd næste gang du allerede vandre ned af Strandvejen!

Hvad er jeres holdning til vintage?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blue babies