Michael, baby

Soyamælk og lækre to-go kopper

For ikke så lang tid siden fortalte jeg jer om Espresso House, som er min absolutte yndlingscafé-kæde i Sverige. Da jeg fornylig var i Malmø formåede jeg at besøge Espresso House tre gange på én dag. Bestemt ikke de tre sundeste visit i mit liv, men jeg fortalte mig selv, at når nu vejret ikke var til is, så var det vel ok at snuppe en soya latte i stedet. Hvis nogen spørger, hvorfor jeg dog drikker soyamælk i stedet for almindelig mælk, så er det altså ikke fordi jeg ikke vil indtage mælkeprodukter eller på nogen måde er imod mejeriprodukter. Det er simpelthen fordi jeg er laktose intolerant (allergisk overfor mælkeprodukter). Det kan godt være en smule besværligt at være laktose intolerant, men heldigvis er Arla blevet rigtig flinke til at lave en masse laktosefri produkter, som jeg benytter mig godt af. Når jeg er på café, må jeg dog nøjes med soyamælk (hvilket er mere end fint, da jeg elsker den sødme det giver kaffen), da mange af caféerne ikke ligger inde med laktosefri mælk. Er nogle af mine læsere derude laktose intolerante ligesom jeg er? 

DSC_1197

 Nu til det som blogindlæget i virkligheden skulle handle om; min (utrolig) fine to-go cup. Jeg købte den i Espresso House i Sverige, og jeg elsker den allerede helt vildt meget. Ikke kun fordi den er ekstrem praktisk og værdsat, når man om morgenen kan smutte ud af døren med en kop dampende kaffe i hånden, også fordi den er så fin med sit ægte to-go-cup-look. Jeg har haft mange uheldige oplevelse med utætte termokander, hvor jeg tit er endt med frugtduftende te eller stærk espresso ud i hele tasken. Super fedt en mandag morgen. Så idéen om at bruge en termokande til at transportere kaffe, droppede jeg hurtigt. Men denne kop er simpelthen perfekt, og jeg er så glad for at jeg endelig har fundet en praktisk, vand-tæt (og bestemt også kaffe-tæt 😉 ) og flot to-go kop!

Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen. Espresso House kan virkelig det dér med kaffe.

DSC_1224

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Michael, baby