Akavede vink (og dagens outfit)

Espresso House

Som sagt var jeg her forleden på tur til Malmø, og eftersom jeg flere gange har besøgt Espresso House, når jeg har været i Sverige, så tænkte jeg at jeg ville fortæller jer om det. Sagen er nemlig, at det ikke bare er hvilken som helst kaffebar. Jeg sværger, at Espresso House laver verdens bedste kaffe! Verdens bedste. Og netop dét faktum, at der ikke findes Espresso House i Danmark, har fået mig til at skrive dette indlæg. Primært i håb om at flere danskere kommer til at kende til Espresso House, og at der dermed åbner en af deres kaffebarer i Danmark (Og ja, det er nok bare drømmescenariet i min lille kaffeelskende drømmende teenage-hjerne) eller måske bare det faktum, at jeg vil anbefale alle kaffe-elskende danskere til at købe deres kaffe på Espresso House næste gang de tager en tur over Øresundsbroen.

Espresso House på dansk grund eller ej, så tag lige et kig på disse fine billeder. Indretningen i samtlige Espresso Houses er den samme; råt læder, rustikt træ, dæmpet belysning og følelsen af max hygge, mens man sidder med sin varme (overdrevet lækre) kaffe i hånden.

image

IMG_4370

IMG_4409

IMG_4383

Kender I til Espresso House? Hvis I gør, er I så ligeså stor fan som jeg?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Akavede vink (og dagens outfit)