Chai-te, chokolade og Sofie

We Heart It <3

Wiieee endelig er jeg kommer på We Heart It. Jeg har egentlig altid tænkt at Pinterest og We Heart It var lidt samme genre, men jeg i dag indså jeg, at jeg simpelthen blev nødt til også at have en We Heart It. Jajaja, endnu et socialt medie at skulle holde opdateret 😛 Jeg har ikke tænkt mig at bruge det lige så meget, som jeg bruger Instagram og Facebook, men regner alligevel med, at der vil være opdateringer jævnligt – plus at jeg tænkte, det kunne være et sted, hvor jeg samlede alle mine blogbilleder? Et billedearkiv hvor man kan se alle mine blogbilleder helt fra start til slut! Hvad synes I om den idé? Jeg synes at det kunne være liiiidt cool…

Men i hvert fald; Hvis I har lyst, kan I hoppe en tur forbi min spritnye We Heart It og smide et heart eller press follow <3 Jeg er meget likable til at followe igen, når nu jeg er så ny på mediet! 😉

Se min profil HER.

Og hvis du selv har en We Heart It, så husk at du kan smide et <3 ved at bruge den nye We Heart It knap i højre side af min blog 🙂

REDI-DSC_084710581665_10205097934754457_1531735032_nDSC_0256_2

//English

So today I signed up for We Heart It. I have always thought that Pinterest and We Heart It was kind of the same thing, but today I realized I just had to get a We Heart It account 😛  I don’t think I will be updating it as much as I update Instagram and Facebook, but I will definitely be updating from time to time. I have a plan about making my We Heart It account into a archive where you can see all my blog pictures! What do you think about that idea?

Well you should surely feel free to visit my all-new We Heart It profile HERE <3

And remember to use the new ‘We Heart It’ button in the right side of my blog!

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chai-te, chokolade og Sofie