Inspo 291214

#TheKaylaMovement

Hej søde piger,

Jeg håber at I alle har haft en dejlig jul og en skønt nytår. Har I fået lavet nogle gode nytårsfortsæt? Januar er, som altid, en måned hvor de fleste giver den maks gas med motion – om det er i fitness, i skoven eller hjemme på værelset, så er hundrede tusindevis af piger i fuld sving med at ryste brunkagerne af sig og få en flot og tonet krop. I anledning af det, så tænkte jeg at jeg ville skrive et indlæg om Kayla Itsines. Mange af jer har sikkert hørt om hende før, hun er nemlig et kæmpe inspirationsfænomen på Instagram, Tumblr, Twitter, Facebook, you name it. Kayla har lavet to BBG (Bikini Body Guides) der hver varer 12 uger, plus en H.E.L.P (kostplan) guide, der også varer 12 uger. Idéen er bygget op omkring at man har fire træninger per uge. Man har en arm-,mave- og bendag og hver uge varierer det så hvilken en man skal gentage, så man når op på de fire træninger per uge. Jeg har ikke selv gennemført Kayla’s BBG, men jeg har altid ønsket mig at gøre det! Desværre kan jeg ikke helt finde tiden til det, da jeg danser 3-4 gange i ugen. Dog har jeg downloadet Kayla’s demo-udgave, hvor man får en lille smagsprøve på hvad programmet indebærer. Det er en helt fantastisk demo, og den er noget så hård! Så piger, hvis I ikke er bange for lidt sved på panden, så vil jeg klart anbefale at I downloader Kayla Itsines demo-udgave lige HER, eller hvis I er helt on-point så kan I købe det fulde program lige HER.

I kan også tjekke hendes Instagram og se på hashtagget #TheKaylaMovement hvor piger over hele verden poster billeder fra deres Kayla træninger!

//English recap

I’ve always been very inspired by the great Kayla Itsines. Her guides are absolutely amazing, and she is such a powerful and inspiring woman. If you want to start 2015 in a good way, and be the best version of yourself, I can only recommend to check out Kayla Itsines website, Instagram and her amazing guides.

Quote found on Kayla’s website:

“Before I started training with these guides, I was tired all the time, I had no confidence and really low self esteem. I knew I was overweight but never really felt I could or wanted to do anything about it.

When I discovered these two guides, they changed EVERYTHING. I am encouraged to have a healthier outlook on life, and I have learned so much in so little time.

After a year of training, I feel like a completely different person, and I have confidence I never thought I could have. I”VE LOST ALMOST 30KGS!! These guides are truly an inspiration.” – Carmen Tedesca

Kayla Itsines Collage Fit

6

 • Sofia

  følger hende også, hun er vildt cool! gid man havde en krop som hende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Hold nu op hun er veltrænet!!! Rigtig pænt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria B. Andreassen

   Ja Kayla er virkelig pænt veltrænet – ikke for meget, men stadig stærk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja

  Jeg synes at der skal være en balance mellem at være veltrænet og body-builder-agtig. Det er ikke pænt som pige at være bulket, en pige skal være tonet og markant. Det gør Kayla super flot! Men desværre er der mange andre der ikke kan finde grænsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria B. Andreassen

   Jeg er helt enig Naja! Piger skal bestemt ikke være pumpede at se på, for så mister de deres fiminisme og elegance 🙂 Men jeg synes nu at Kayla er en helt perfekt balance, og hun gør det SÅ godt 🙂

   XX
   Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspo 291214