This week through my phone

Få motioneret i juletiden

Jeg tvivler på at jeg er den eneste, som er virkelig slem til at leve usundt her i juletiden. Brunkager, gløgg, pebernødder, vaniljekranse, chokolade og andet sødt er jo all over. Jovist er det vildt hyggeligt, men puha hvor kan man også få nok (og ikke mindst dårlig samvittighed) når man har spist en masse julekage. Derfor tænkte jeg, at jeg ville samle lidt motion-motivation her en mandag aften, så vi alle kan få startet ugen med masser af motivation og højt humør (jeg kunne virkelig godt bruge en ekstra omgang højt humør, da jeg sidder og terper til eksamen i latin, som jeg skal op til på onsdag… Jeg fatter nada af de latinske verber, og jeg kan virkelig ikke se, hvorfor jeg senere i livet måske skulle komme til at bruge latin. Men jaja, sådan det er vel nogle gange med skole)

Her kommer i hvert fald en kæmpe omgang motion-motivation fra min We Heart It profil <3

// English

I don’t think I’m the only one who eat way to much sugar, cakes and sweets in the christmas time. The sweets are all over, so it’s really hard not to get tempted right? Well I thought some fitness motivation would help a bit, so maybe I could stick to my plan about eating well and keep up the mood! I could really use a lot of happy motivation, because I have my latin exam this Wednesday and I don’t get any of the latin verbs… And I really don’t understand why I have to learn latin? I seriously don’t think I will be using latin a lot in the future. Well I guess that’s how it is with school.

Here comes a lot of happy and inspiring pictures from my We Heart It profile <3

Healthy Lifestyle Run Food Collage Healthi Motivation Lifestyle

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This week through my phone