Hej fra sygelejet

My first gig

Her for leden var jeg til Boiler Room TV’s musik event på Generator Hostels i København. Det var utrolig fedt at deltage i eventet, og jeg havde en super aften. Før eventet startede var jeg et smut i Kongens Have med Emily, min plus one for aftenen. Emily var en skat og skyde en masse outfit billeder af mig, og det er bestemt ikke sidste gang Em kommer til at assistere som min blog-fotograf… Prøv lige at se billederne piger! Den pige har da helt bestemt potentiale til outfit-skydninger 😉 Desuden er Emily mindst lige så perfektionistisk som mig (hvis ikke mere) så der er ingen fare for, at jeg skræmmer hende væk med mine evige rettelser og ‘vil du ikke liiiiige tage lidt flere billeder på det andet led’, ‘lidt tættere på’, ‘lyset fra den anden side’, osv., osv., osv.. Så masser af kærlighed i din retning Em <3 Vi havde en super skøn aften fyldt med god musik, øl og fest efterfulgt af kaffe og flere timers pigesnak.

DSC_0070

DSC_0025

DSC_0042

DSC_0005

Kjole: Guess / Tørklæde: Lala Berlin / Taske: Michael Kors / Sko: Billi Bi / Ur: Guess

//

Recently I was invited to my first real gig. For those of you who don’t know what a gig is, don’t worry. Earlier this week I didn’t either 😉 A gig is a small intimate concert for only-invited guests. Generator Hostels in Copenhagen hosted a gig for Boiler Room TV, which is an online music platform. The event was nothing less than amazing, and I really enjoyed the music and the atmosphere created by music-lovers! Definitely not the last time I will attend a gig 😉 Have you ever been to a gig before?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej fra sygelejet