Maria's Monday #5

Hej fra sygelejet

Heej piger,

Jeg håber at I alle har haft en god start på ugen! Det kan man i hvert fald ikke sige, at jeg har haft, eftersom jeg er blevet smittet med en omgang slem influenza. Jeg har derfor tilbragt de sidste to dage med Netflix, te og min dyne. Det er og forbliver et helvede at være syg, og jeg hader det simpelthen så meget. Jeg dur slet ikke til at lave ingenting flere døgn i træk, så jeg glæder mig som et lille barn til at blive rask og komme i gang med hverdagen igen. Derudover så er der kun 8 dage til York, hvilket betyder at jeg bestemt også skal til at i gang med at pakke! Jeg synes ikke der findes noget bedre end at pakke, det er simpelthen det hyggeligste, plus at det for alvor sætter gang i sommerfuglene i maven.

Men pakningen må endnu lige vente et par dage, til at jeg er frisk igen. Indtil da må den stå på mere Netflix, mere te og mere afslapning i sengen.

image

 

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maria's Monday #5