Homestay & College

Pizza på slottet

DSC_0018DSC_0021 DSC_0005 (1) DSC_0036

Her forleden besluttede Sofie, Emily og jeg os for at lave en ægte pige-filmaften. Iført det rareste hygge-tøj cyklede vi ned til det lokale supermarked og købte ind til de lækreste hjemmelavede kartoffelpizzaer, som vi havde besluttet os for at lave. Derefter gik vi i krig med at lave verdens lækreste (!!) kartoffelpizzaer, mens Sam Smith, Whitney Houston og Bruno Mars brølede ud af højtalerne på fuld skrue, ahaha. Efter vi havde spist pizza stod den på filmen Insurgent, tæpper og chokolade i stuen, hvor vi hyggede max <3 Vi er alle tre ekstrem store fans af 80% chokolade, så der var ingen tvivl om hvad aftenens dessert skulle være, ahaha. Der findes ikke noget hyggeligere end vakseægte pigeaftener! Hvad laver I, når I skal have den perfekte pigeaften? 

Som I kan se på det sidste billede, så bor Sofie i et utrolig lækkert hus! Ihh det er så fint, og jeg elsker virkelig at være i det hus. Jeg glæder mig i hvert fald helt bestemt til næste gang vi skal have pizza og prinsesse-tid på slottet 😉

2

  • Sofie

    Ååh, det var bare så hyggeligt! Virkelig den bedste aften – må lige gentages snart <3 <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Homestay & College